Τελικό Συνέδριο του έργου GraspOS: Opening Research Assessment

12–13 Νοεμβρίου 2025

ΕΚ "Αθηνά"

Στις 12–13 Νοεμβρίου 2025 θα πραγματοποιηθεί στο CNR Area della Ricerca di Pisa  στην Πίζα της Ιταλίας. το Τελικό Συνέδριο του έργου GraspOS, με τίτλο Opening Research Assessment.
 
Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν τα βασικά αποτελέσματα και ευρήματα του έργου, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προσκεκλημένες ομιλίες και θεματικές συζητήσεις με ειδικούς για καίρια ζητήματα που αφορούν την προώθηση ενός υπεύθυνου συστήματος αξιολόγησης της έρευνας, σε πλήρη εναρμόνιση με τις αρχές της Ανοικτής Επιστήμης.
 
Το προκαταρκτικό πρόγραμμα είναι ήδη διαθέσιμο και περιλαμβάνει αναλυτικό χρονοδιάγραμμα συνεδριών καθώς και επιβεβαιωμένες κεντρικές ομιλίες από την Dr Elizabeth Gadd και την Maria Chiara Carrozza.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης Opening Research Assessment, ενώ στον Σύνδεσμο Εγγραφής μπορείτε ν δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31