Ο διαγωνισμός Falling Walls Lab έρχεται στην Ελλάδα!

Αιτήσεις έως 11/07/2021

26-05-2021
ΕΚ "Αθηνά"

Το Ερευνητικό Κέντρο "Αθηνά", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό SciCo, φέρνει στην Ελλάδα τον διαγωνισμό Falling Walls Lab Greece και καλεί ταλαντούχους φοιτητές, ερευνητές αλλά και επαγγελματίες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους, μέσα σε 3 λεπτά

Αν είσαι νέος επιστήμονας, ερευνητής ή επιχειρηματίας άνω των 18 ετών και έχεις μια καινοτόμα ιδέα ικανή να “γκρεμίσει τείχη”, σε προσκαλούμε να την παρουσιάσεις και να διεκδικήσεις την συμμετοχή σου σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας! 

Όσοι επιλεγούν, θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για να παρουσιάσουν το έργο τους σε συναδέλφους, σε μία κριτική επιτροπή ακαδημαϊκών και ειδημόνων από τον χώρο των επιχειρήσεων αλλά και στο ευρύ κοινό. Ο στόχος; Να διεκδικήσουν τη νίκη στον ελληνικό τελικό με την οποία εξασφαλίζουν μία συμμετοχή στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού Falling Walls Lab Finale, που λαμβάνει χώρα στο Βερολίνο στις 7 Νοεμβρίου 2021 αλλά και ένα εισιτήριο για το Falling Walls Conference (7-9 Νοεμβρίου 2021). 

Στον παγκόσμιο τελικό, οι 100 φιναλίστ από όλο τον κόσμο καλούνται να πείσουν μία κριτική επιτροπή υψηλού επιπέδου για τις λύσεις που προτείνουν σε μερικές από τις πιο πιεστικές προκλήσεις της εποχής μας, και να διεκδικήσουν τον τίτλο “Breakthrough Winner” στην κατηγορία “Emerging Talents”, ένα χρηματικό ποσό αλλά και την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιδέα τους ξανά στη σκηνή του Falling Walls Conference.

Ο ελληνικός διαγωνισμός Falling Walls Lab Greece θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2021

Υποβάλετε αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά εδώ έως τις 11 Ιουλίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή στείλτε email στο info@falling-walls-greece.com

 

Το Falling Walls Lab είναι ένα διεθνές φόρουμ για τη νέα γενιά καινοτόμων, πρωτοπόρων, δημιουργών και οραματιστών. Στόχος του είναι η σύνδεση νέων επιστημόνων και επιχειρηματιών από όλους τους τομείς σε μια πλατφόρμα παγκόσμιας κλάσης που τους βοηθά να προωθήσουν τις καινοτομίες τους, να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να δημιουργήσουν σχέσεις μεταξύ τους, χτίζοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο και μια βιώσιμη κοινότητα καινοτόμων. To Falling Walls Lab διοργανώνεται από το Falling Walls Foundation και χρηματοδοτείται από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας, τη Γερουσία του Βερολίνου, την Google και τη Huawei. Υποστηρίζεται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας και τη Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD).

 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

S M T W T F S
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30