Το ΕΚ "Αθηνά" στο EMERGING TECH FORUM

Υβριδική εκδήλωση για τις αναδυόμενες τεχνολογίες

13-12-2021
ΕΚ "Αθηνά"

To EK “Αθηνά" συμμετείχε στο EMERGING TECH FORUM, που διοργάνωσε η HETiA στις 9 Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα, σε υβριδική μορφή. Πρόκειται για το πρώτο ετήσιο φόρουμ γύρω από τις αναδυόμενες τεχνολογίες που διοργανώνει η HETiA ως ο πρώτος και μεγαλύτερος συνεργατικός τεχνολογικός σχηματισμός καινοτομίας (cluster) της χώρας σε συνεργασία με την εταιρεία S.G. Tsomokos.

Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΕΚ «Αθηνά», Γιάννης Εμίρης συμμετείχε στο πάνελ με θέμα «Leveraging intelectual capital: Bridging the gap» και συνομιλητές τον Μιχάλη Δρίτσα, Διευθυντή του Γραφείου Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τον Νίκο Χριστοδούλου, Consulting Leading Partner, Deloitte, υπό τον συντονισμό του Γιάννη Κικίδη, BoD Member HETiA.       

Η HETiA (Hellenic Emerging Technologies Industry Association) ιδρύθηκε το 2005 ως ο πρώτος συνεργατικός σχηματισμός καινοτομίας/cluster στην Ελλάδα. Κύρια αποστολή της HETiA είναι η διάδοση της υψηλής τεχνολογίας και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε αναδυόμενους τομείς. Επιπλέον η HETiA λειτουργεί και ως κόμβος διασύνδεσης και προσέλκυσης ταλέντων από τα πανεπιστήμια προς τις εταιρείες της.

Δείτε το πρόγραμμα και το video της εκδήλωσης εδώ.