Πρόδρομη Ανακοίνωση: 1η Πρόσκληση για Μεταδιδακτορική Έρευνα

Στην Ερευνητική Μονάδα "ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ"

19-04-2023
ARCHIMEDES

greece2.0eu_arch_logo_en
 
Η Ερευνητική Μονάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» ενημερώνει για την επικείμενη 1η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Μεταδιδακτορική Έρευνα.  Κύριος στόχος της πρόσκλησης είναι η ενίσχυση της βασικής έρευνας στην Μονάδα, και οι επιμέρους στόχοι μέσω των οποίων θα επιτευχθεί αυτό είναι:
  • Η κάλυψη σε επίπεδο πλήρους απασχόλησης μεταδιδακτορικών ερευνητών, για την υλοποίηση ενός σαφούς ερευνητικού αντικειμένου σε περίοδο 24 μηνών.
  • Η προσέλκυση νέων ερευνητών με υψηλά προσόντα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να ενισχυθεί το ερευνητικό αποτύπωμα της Μονάδας και να δημιουργηθούν ισχυρές ερευνητικά ομάδες στις θεματικές περιοχές της Ε.Μ. «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ».
  • Η απόκτηση εμπειρίας νέων ερευνητών τόσο στην συμμετοχή σε υψηλού επιπέδου έρευνα όσο και στην επίβλεψη υποψηφίων διδακτόρων.
 
Η αναμενόμενη προκήρυξη εντάσσεται στο έργο «Μονάδα ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ: Έρευνα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, την Επιστήμη Δεδομένων και τους Αλγορίθμους» το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης-NextGenerationEU.
Οδηγίες και ημερομηνίες για τις αιτήσεις συμμετοχής θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. 
  • Δείτε την ανακοίνωση για την Πρόδρομη Ανακοίνωση εδώ.
  • Για να λαμβάνετε ενημερώσεις σε σχέση με την προκήρυξη αυτή μπορείτε να εγγραφείτε στη σχετική φόρμα επικοινωνίας.
  • Χρειάζεστε κάποια επιπλέον ενημέρωση; Στείλτε μας την ερώτησή σας στο liaison-archimedes@athenarc.gr