Επίσημη τελετή έναρξης του EIT Climate-KIC Hub Greece

01-10-2018
ΕΚ "Αθηνά"

Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης του EIT Climate-KIC Hub Greece, το οποίο συντονίζεται από το Ερευνητικό Κέντρο "Αθηνά", στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα.
 
Η καθ. Φοίβη Κουνδούρη ως συντονιστής του Greek EIT Climate-KIC Hub, θα εισάγει στο κοινό το ελληνικό Hub και ο Διευθυντής των Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του EIT Climate-KIC, Δρ. Mike Cherrett, θα παρουσιάσει το European EIT Climate-KIC Platform. Στη συνέχεια, οι Διευθυντές των European EIT Climate-KIC Hubs θα μοιραστούν επιτυχημένες καινοτόμες πρακτικές από τα Ευρωπαϊκά και τα Ελληνικά start-ups.
 
Το EIT Climate-KIC αποτελεί την Ευρωπαϊκή κοινότητα για τη γνώση και την καινοτομία, η οποία λειτουργεί για μια ευημερούσα, χωρίς αποκλεισμούς, ανθεκτική στην αλλαγή του κλίματος κοινωνία και βασίζεται στην κυκλική οικονομία με μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Το EIT Climate-KIC Hub στην Ελλάδα ξεκίνησε την επίσημη δραστηριοποίησή του στις 25 Μαΐου 2018 και εκπροσωπείται από μια κοινοπραξία αποτελούμενη από: Ερευνητικό Κέντρο "Αθηνά" (συντονιστής του έργου), ERFC, UN SDSNGreece, IOBE, Eunice Energy Group, Uni.fund και Ακαδημία Αθηνών.
 
Μπορείτε να βρείτε την ατζέντα της εκδήλωσης εδώ.