Διαδικτυακή παρουσίαση του “MITEF Greece Startup Competition 2021”

08-12-2020
ΕΚ "Αθηνά"

Το MIT Enterprise Forum Greece και το Ερευνητικό Κέντρο "Αθηνά" σας προσκαλούν στη διαδικτυακή παρουσίαση του “MITEF Greece Startup Competition 2021” που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, στις 16:00.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση με υποχρεωτική εγγραφή εδώ.
 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων σχετικά με τον διαγωνισμό “MITEF Greece Startup Competition 2021”, που στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στον χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Οι ομάδες που θα βραβευθούν, θα προβληθούν διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 3 θεματικές ενότητες: «General», «Energy» και «Maritime».
 
Τα Ελληνικά Πετρέλαια, για 3η συνεχή χρονιά είναι ο αποκλειστικός χορηγός της θεματικής ενότητας «Energy Track», στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου ΕΛΠΕ σχετικά με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες στο χώρο της ενέργειας. Την παρουσίαση θα ανοίξουν με ένα σύντομο καλωσόρισμα οι:
  • Γιάννης Ιωαννίδης, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, ΕΚ "Αθηνά"
  • Γεράσιμος Σπυριδάκης, Πρόεδρος, MITEF Greece  
Παρουσιάσεις:
  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος, MITEF Greece, θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το διαγωνισμό 2021 και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης.
  • Στέφανος Σαββάκης, CEO & Co-Founder, The Sarm Project & νικητής ‘Energy Track’ του Startup Competition 2020, θα μιλήσει για την εμπειρία του και τη σημασία του διαγωνισμού στην ανάπτυξη και προώθηση της  επιχείρησης του.
  • Δρ. Τζένη Λειβαδάρου, Μηχανικός Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, θα αναφερθεί στο  ρόλο και τη συνεισφορά του ομίλου στον διαγωνισμό.
Την παρουσίαση θα συντονίζει η Αντιγόνη Μολοδάνωφ, Εκτελεστική Διευθύντρια του MITEF Greece. Στο τέλος θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των ομιλητών και θα απαντηθούν τα ερωτήματα του κοινού.
 
Όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν αίτηση, μπορούν να επισκεφθούν τους κάτωθι συνδέσμους:

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

S M T W T F S
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30