Ενίσχυση της συμβολής των γυναικών στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα

Πρόσκληση: Ημερίδα Αποτελεσμάτων του Έργου #GIL4W

26-03-2024

Το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά σε συνεργασία με το ΕΠΙΣΕΥ, το ΙΤΥΕ Διόφαντος, το EKEΦE Δημόκριτος, το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ και το ECWT σας προσκαλούν στην Ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου Διμερών Σχέσεων του ΕΟΧ,  #GIL4W (Greek Innovation Lab for Women - Ελληνικό Εργαστήριο Καινοτομίας για τις Γυναίκες) με θέμα τις πρακτικές που ακολουθούνται στη Νορβηγία για την ενίσχυση της συμβολής των γυναικών στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα καθώς και την ενσωμάτωσή τους στο ελληνικό οικοσύστημα. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/3/2024 και ώρα 14:30 μ.μ. - 17:00 μ.μ., στην αίθουσα Zampolli του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά, Αρτέμιδος 6 και Επιδαύρου.
 
Στόχος του συγκεκριμένου έργου είναι να δημιουργηθεί ο μηχανισμός βάσει του οποίου το #GIL4W θα γίνει ένα εμβληματικό έργο και για τις δύο χώρες (Νορβηγία και Ελλάδα), λειτουργώντας ως μηχανισμός μεταφοράς γνώσης από τη Νορβηγία στην Ελλάδα, ο οποίος θα επιτρέψει στα μέλη και των δύο πλευρών να μοιραστούν εργαλεία, καλές πρακτικές, επιχειρηματικές συνεργασίες με ερευνητικά κέντρα  και να προωθήσουν άμεσα καινοτόμες πρακτικές.
 
Σας περιμένουμε να λάβετε μέρος για να συζητήσουμε τις εμπειρίες μεταφοράς τεχνογνωσίας από τους Νορβηγικούς Οργανισμούς, καθώς και τις ενέργειες ενσωμάτωσης στο ελληνικό οικοσύστημα γυναικείας καινοτομίας και επιχειρηματικότητας με συνοδεία καφέ και ελαφρού γεύματος στο τέλος της ημερίδας.
 
Αν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στην συνάντηση δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ