Διαδικτυακή Ημερίδα της Εμβληματικής Δράσης | Εθνικό Δίκτυο Ιατρικής Ακρίβειας στην Ογκολογία | ΕΔΙΑΟ

30-10-2020
ΕΚ "Αθηνά"

Διαδικτυακή ημερίδα της Εμβληματικής Δράσης "Εθνικό Δίκτυο Ιατρικής Ακριβείας στην Ογκολογία (ΕΔΙΑΟ)" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020. Σκοπός της διαδικτυακής ημερίδας είναι η αποτίμηση των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων της δράσης του ΕΔΙΑΟ, τα επόμενα βήματα και οι προοπτικές για το μέλλον και η καθοδήγηση των συνεργαζόμενων ιατρών για τη βέλτιστη αξιοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.
 
Το ΕΔΙΑΟ αποτελεί μία δράση για την αντιμετώπιση του καρκίνου μέσω εξατομικευμένης θεραπείας στις αιματολογικές κακοήθειες, στους συμπαγείς όγκους και στα κληρονομικά σύνδρομα καρκίνου.
 
Το ΕΔΙΑΟ είναι ένα δίκτυο Ερευνητικών φορέων και Ογκολογικών κλινικών που στοχεύει στην αξιοποίηση ολόκληρου του επιστημονικού δυναμικού της χώρας, με βασική επιδίωξη τα οφέλη της εξατομικευμένης περίθαλψης που θα προκύπτουν από την Ιατρική Ακριβείας να είναι προσβάσιμα σε όλους τους πολίτες μέσω του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
 
Για την παρακολούθηση της Ημερίδας απαιτείται προεγγραφή. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εδώ. Η δυνατότητα εγγραφής θα είναι διαθέσιμη μέχρι και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 19.00.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα παρουσιάζεται στην εικόνα που ακολουθεί: