Το ΙΝΒΙΣ στο 24ο Forum Ανάπτυξης

4η Βιομηχανική Επανάσταση και Κυκλική Οικονομία

10-12-2021
ΙΝΒΙΣ

To Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων του ΕΚ "Αθηνά" συμμετέχει στο 24οForum Ανάπτυξης,  που πραγματοποιείται από 26 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου σε υβριδική μορφή.
 
Τη Δευτέρα 13/12 το ΙΝΒΙΣ διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "4η Βιομηχανική Επανάσταση και Κυκλική Οικονομία", 12:00 - 14:00, με συντονιστή τον Χρυσόστομο Στύλιο, Διευθυντή ΙΝΒΙΣ. Ο κ. Αθανάσιος Καλογεράς, Διευθυντής Ερευνών ΙΝΒΙΣ θα μιλήσει για "Περιοχές εφαρμογής της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης με επίπτωση στην Κυκλική Οικονομία" και ο κ. Γεώργιος Μυλωνάς, Κύριος Ερευνητής ΙΝΒΙΣ θα αναφερθεί σε "Κυκλική Οικονομία, Τεχνητή Νοημοσύνη και Τέχνη".

Την Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021, το ΙΝΒΙΣ διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα "Σύγχρονες Εξελίξεις και εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης". Ο Άρης Λάλος, Κύριος Ερευνητής ΙΝΒΙΣ αναφέρθηκε στη "Συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης στην ασφαλή οδήγηση διασυνδεδεμένων και ημιαυτόματων οχημάτων" και ο Σταύρος Νούσιας, Επιστημονικός Συνεργάτης ΙΝΒΙΣ μίλησε για τη "Χρήση ευφυών τεχνικών τηλεπισκόπησης και μηχανικής μάθησης για την παρακολούθηση μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς".
 
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 24ου Forum Ανάπτυξης και παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση στον ιστότοπο της διοργάνωσης.