Στην πορεία της δράσης του, το Corallia αναγνωρίζεται ως επιτυχημένη πρακτική στην Ελλάδα και διεθνώς, λαμβάνοντας σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις.

Πιστοποιητικά Ποιότητας και Αριστείας

To Corallia πλήρες μέλος του Δικτύου EBN - Το Corallia έχει ενταχθεί στο διεθνώς αναγνωρισμένο Δίκτυο Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Κέντρων Καινοτομίας EBN, λαμβάνοντας το πιστοποιητικό αριστείας EU|BIC και έχει επιβραβευτεί για την αφοσίωση στην υποστήριξη καινοτόμων επιχειρηματιών, νεοφυών επιχειρήσεων και ΜμΕ, ως ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την ανάδειξη, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, της ικανότητας της χώρας για την ανάπτυξη της καινοτομικής επιχειρηματικότητας. 


Διάκριση για τη διαχείριση των gi-Cluster, mi-Cluster και si-Cluster - Το Corallia έχει διακριθεί με το βραβείο πιστοποίησης "Gold Label" από το European Cluster Excellence Initiative, για τη διαχείριση clusters και συγκεκριμένα για τα gi-Cluster και si-Cluster και με "Silver Label" για το mi-Cluster.


Το Corallia λαμβάνει πιστοποιητικό ISO 9001:2008 - Το Corallia κατέχει πιστοποιητικό ISO 9001:2008, βάσει των διαδικασιών TUV NORD CERT, για το σύστημα διαχείρισης που εφαρμόζει στη διαχείριση προγραμμάτων, μέτρων και δράσεων τελικού δικαιούχου επιχειρησιακών προγραμμάτων, στο σχεδιασμό και την ωρίμανση Έργων και Προγραμμάτων, τον προγραμματισμό – υλοποίηση – παρακολούθηση – έλεγχο - πιστοποίηση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου Έργων και Προγραμμάτων, τη Διοίκηση Έργων και τη Διαχείριση Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων.

Διακρίσεις

2017 

Σημαντική διάκριση για το πρόγραμμα egg - Το πρόγραμμα egg - enter•grow•go, η πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Eurobank και του Corallia, έλαβε τη διεθνή Πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM Recognised for Excellence 3 star. 

2016
Δύο σημαντικές βραβεύσεις για το πρόγραμμα egg - Το πρόγραμμα egg - enter•grow•go, η πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Eurobank και του Corallia, έλαβε το βραβείο "Best European Practice Supporting Youth Self-Employment" από το European network for inclusion and local social action (E.L.I.S.A.N.).
Διάκριση του προγράμματος egg ως «Best Initiative» στα Startupper Awards 2016. Σημειώνεται ότι οι επιλογές των νικητών σε κάθε κατηγορία έγιναν από το κοινό του Startupper.gr και στην ουσία από το ίδιο το ελληνικό οικοσύστημα, κάτι που δίνει μια άλλη διάσταση και αξία στην όλη προσπάθεια.

2015

Greek Exports Awards: Μια ακόμα τιμητική διάκριση για το Corallia - To Corallia έλαβε το βραβείο "Honorary Export Distinction", στο πλαίσιο των Greek Export Awards. Η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), του Υπουργείου Εξωτερικών, τίμησε τη συνεισφορά του οργανισμού στην εξωστρέφεια και διεθνοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων.

Βραβείο "Δημιουργικής Καινοτομίας" για το Corallia στο συνέδριο Info-Com World 2015 - Τιμητική διάκριση απέσπασε το Corallia στο 17ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-Com World, τη σημαντικότερη διοργάνωση στη Ν.Α. Ευρώπη σχετικά με τις ψηφιακές τεχνολογίες. To βραβείο επιβραβεύει την αριστεία, τη διαχρονικότητα, την αποτελεσματικότητα και την υψηλή διασπορά των δράσεων που υλοποιεί το Corallia, λειτουργώντας ως καταλύτης στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Tα Info-Com Awards, που απονέμονται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του Συνεδρίου, επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς. Σκοπός των συγκεκριμένων βραβείων είναι η επιβράβευση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων, όλων εκείνων που με τη δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλλει στη ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας.
 
Το Corallia μεταξύ των τεσσάρων πιο αποτελεσματικών εφαρμογών έξυπνης εξειδίκευσης στην Ευρώπη - Το Corallia απέσπασε σημαντική διάκριση, με την ανάδειξή του μεταξύ των τεσσάρων πιο επιτυχημένων και αποτελεσματικών εφαρμογών της στρατηγικής έξυπνης εξειδίκευσης στην Ευρώπη, με τα τρία clusters, gi, mi και si που συντονίζει. Οι τέσσερις πιο επιτυχημένοι οργανισμοί στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και το Corallia, που διακρίθηκαν ανάμεσα σε 47 υποψηφιότητες, παρουσίασαν την πορεία και τα επιτεύγματά τους στο συνέδριο, GROW your REGIOn: Delivering Smart Specialisation and Economic Transformation through Clusters. «Η ιστορία του Corallia ήταν μεταξύ των τεσσάρων, που αναδείχθηκαν στο συνέδριο, με πολύ σημαντική συμβολή στις εργασίες του, χάρη στην ισχυρή μεθοδολογική προσέγγιση που ακολουθεί, τη μακροχρόνια στρατηγική και το όραμά του για την επιτυχία», Carsten Schierenbeck, Directorate-General for Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs, European Commission

2014

Η δυναμική του si-Cluster στο European Space Technology Master Plan - Το si-Cluster αναφέρθηκε στην 11η έκδοση της ESA "European Space Technology Master Plan (ESTMP)", όπου γίνεται επισκόπηση των κύριων συμπερασμάτων σε θέματα διαστημικής τεχνολογίας, από τους «βασικότερους» παίκτες του χώρου, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα νέα κράτη-μέλη της ΕΕ. Επιπλέον, ενισχύει τη λήψη αποφάσεων σε ό,τι άφορα τη χάραξη της μεσοπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης στρατηγικής που ακολουθείται στον συγκεκριμένο τομέα. «Το 2013, ιδρύθηκε ο Eλληνικός Συνεργατικός Σχηματισμός Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών (si-Cluster), ο οποίος αποτελείται από καινοτόμες επιχειρήσεις, ερευνητικά εργαστήρια και μέλη με εμπειρία σε ευρωπαϊκά προγράμματα και προγράμματα της ESA και ισχυρό δυναμικό για την κατοχύρωση ανταγωνιστικής θέσης σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο».

Το Corallia στο ΕΒΝ Creative Technical Note - Στην αναφορά Νοεμβρίου του EBN με τίτλο «EBN latest Creative Technical Note among the creative BICs», το Corallia συγκαταλέγεται μεταξύ των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Κέντρων Καινοτομίας του δικτύου EBN και αναφέρεται ως φορέας διαχείρισης clusters, που ενθαρρύνει τη συνεργασία και τη δικτύωση μεταξύ μελών του οικοσυστήματος (clustering effect) για την επιτάχυνση της ανάπτυξης των ΜμΕ, παρέχοντας παράλληλα ένα κοινό πλαίσιο για νέες επιχειρήσεις όχι μόνο από τον κλάδο της πολιτιστικής και δημιουργικής βιομηχανίας αλλά και από άλλους κλάδους, προκειμένου να επιτευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες και πιο ισχυρές συνέργειες μεταξύ τους.

Το Corallia χαρακτηρίζεται ως καλό παράδειγμα στην έκθεση αποτελεσμάτων του ESCA - Στην έκθεση αποτελεσμάτων του workshop "Moving forward the EU policy agenda on cluster excellence", του ESCA (European Secretariat for Cluster Analysis), το Corallia αναφέρθηκε ως ένα ακόμη παράδειγμα συνδυασμού υπηρεσιών οι οποίες υπηρετούν μία στρατηγική για την προώθηση και ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ διαφορετικών τομέων. Διαβάστε την πλήρη αναφορά εδώ.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα επιτεύγματα της Πολιτική Συνοχής της ΕΕ - Μεταξύ των πιο επιτυχημένων επιτευγμάτων πολιτικής συνοχής της ΕΕ συγκαταλέγεται το Corallia σε πρόσφατη αναφορά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ευρωπαϊκή Πολιτική Συνοχής στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το Corallia αναφέρεται ως μια σημαντική πρωτοβουλία που με το έργο της έχει συμβάλλει στην «ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας σε τομείς με ένταση γνώσης και προσανατολισμένα στις εξαγωγές όπου η Ελλάδα έχει την ικανότητα να κατασκευάσει ένα βιώσιμο καινοτόμο οικοσύστημα». Ειδική μνεία γίνεται επίσης, και στα τεχνολογικά clusters που συντονίζει το Corallia, gi-Cluster, mi-Cluster, si-Cluster καθώς και στο όραμα της προώθησης της ιδέας «Innovation Designed in Greece».

Tech Initiative of the Year (si-Cluster) - Σημαντική διάκριση από τους αναγνώστες του PCMagazine, ως η πιο καινοτόμα πρωτοβουλία του 2013, έλαβε το si-Cluster, που συντονίζει το Corallia, στο πλαίσιο των ελληνικών τεχνολογικών βραβείων "Tech Excellence Awards 2013", τα οποία διοργάνωσε το περιοδικό για 6η συνεχόμενη χρονιά. Το si-Cluster έλαβε το βραβείο «Tech Initiative of the Year» ως η πιο καινοτόμα πρωτοβουλία του 2013 και χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο ζωντανές αποδείξεις ότι οι καλές και καινοτόμες ιδέες μπορούν να ανθίσουν ακόμη και στο «αφιλόξενο» περιβάλλον της κρίσης που διανύει η χώρα.
 
Εξέχουσας σημασίας αναφορά σε Δελτίο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - Μεταξύ των φορέων που έχουν συμβάλλει στην τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας περιλαμβάνεται το Corallia καθώς και οι δράσεις που υλοποιεί σε Δελτίο Τύπου, που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 10.01.2014: «Corallia – κάνει την καινοτομία δυνατή στην πόλη σας: Νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα μπορούν σήμερα να επωφελούνται όλο και περισσότερο από συνεργατικούς σχηματισμούς που τους παρέχουν τη βασική υποδομή για το ξεκίνημά τους και, το κυριότερο, τους προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε άλλους ομοϊδεάτες επαγγελματίες με τους οποίους μπορούν να ανταλλάσσουν ιδέες σε καθημερινή βάση. Η Ελληνική Πρωτοβουλία Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών Corallia, είναι μια πρώτη τέτοια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα για να βοηθά στο ξεκίνημα και την ανάπτυξη συμπράξεων καινοτομίας». Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη λίστα, μεταξύ άλλων, αναφέρονται εταιρείες μέλη των συνεργατικών σχηματισμών mi-Cluster (Helic) και si-Cluster (Constelex), καθώς επίσης, και το πρόγραμμα επιτάχυνσης της νεανικής επιχειρηματικότητας egg enter•grow•go που υλοποιεί το Corallia σε συνεργασία με τη Eurobank.

2013

Εντυπωσιακά αποτελέσματα βάσει των στόχων του προγράμματος Φ2-ΕΤΣΣΜ - Παρουσίαση των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων του πρώτου προγράμματος για την ενίσχυση καινοτομικών clusters υψηλής τεχνολογίας, που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, σε εθνικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε εντός του 2013. Στο πρόγραμμα, συμμετείχαν και ενισχύθηκαν συνολικά 40 καινοτόμες επιχειρήσεις και 13 ακαδημαϊκοί και ερευνητικοί φορείς από όλη την Ελλάδα, που αξιοποίησαν τη στήριξη και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που τους παρείχε το πρόγραμμα, και κατάφεραν να επιδείξουν αξιοσημείωτους ρυθμούς ανάπτυξης.
 
European Cluster Excellence Initiative - Το Corallia διακρίθηκε με το βραβείο πιστοποίησης "Bronze Label" από το European Cluster Excellence Initiative, για τη διαχείριση clusters και συγκεκριμένα για τα gi-Cluster και si-Cluster. 

2012

Εκπροσώπηση της Ελλάδας στα European Enterprise Promotion Awards 2012 - H εθνική επιτροπή αξιολόγησης επέλεξε το Corallia για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Enterprise Promotion Awards 2012 στην κατηγορία «Προώθηση της Επιχειρηματικότητας» αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τις πρωτοποριακές δράσεις υποστήριξης της έρευνας, καινοτομίας, και επιχειρηματικότητας που έχει υλοποιήσει από το 2006 στη χώρα.

Ο πρώτος οργανισμός στην Ελλάδα με πιστοποίηση για την αξιολόγηση της αριστείας των clusters - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πιστοποίηση στελεχών του Corallia στη χρήση της, εγκεκριμένης από την Ε.Ε., μεθοδολογίας για τη συστηματική παρακολούθηση και αποτίμηση της αναπτυξιακής πορείας συνεργατικών σχηματισμών (cluster benchmarking), κατά τη διάρκεια εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο πραγματοποιήθηκε από το European Secretariat for Cluster Analysis στο Βουκουρέστι, στο πλαίσιο του έργου SEENECO του Προγράμματος-Πλαισίου για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία (CIP).

2011

Παρουσίαση ως αναπόσπαστο έργο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Συνοχής - Oι δράσεις ανάπτυξης clusters που υλοποιεί το Corallia, συγκαταλέγονται ανάμεσα στα σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πολιτικής Συνοχής για την περίοδο 2007-2013, και τα οποία παρουσιάζονται στο ενημερωτικό έντυπο "Ευρωπαϊκή Πολιτική Συνοχής στην Ελλάδα" που έχει εκδώσει η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

European Cluster Excellence Initiative - Το Corallia διακρίθηκε με το βραβείο πιστοποίησης "Bronze Label" από το European Cluster Excellence Initiative, για τη διαχείριση του mi-Cluster.

2010

Βέλτιστη πρακτική υλοποίησης έργων Ευρωπαïκής Περιφερειακής Πολιτικής - Σημαντική διάκριση αποτέλεσε η αναφορά της ειδικής έκδοσης της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειών της Ε.Ε., για τη διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης Open Days 2010, στο Corallia. Mε τίτλο "Corallia Technology Hub", το Corallia παρουσιάζεται ως παράδειγμα έργου που στοχεύει στην ενίσχυση και την προώθηση της καινοτομίας, επιφέροντας έτσι σημαντικά οικονομικά, αναπτυξιακά, αλλά και επιχειρηματικά οφέλη στη χώρα. Επιπλέον, σύμφωνα με την ειδική έκδοση της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειών της Ε.Ε., με τη συμβολή του Corallia επιτυγχάνονται σε σημαντικό βαθμό και οι στόχοι της στρατηγικής "Ευρώπη 2020".

Ανάδειξη σε επιτυχημένη πρακτική σε μελέτη του European Cluster Alliance - Στη μελέτη που παρουσίασε το European Cluster Alliance με τίτλο «Identifying the main objectives and Activities of Cluster Programmes», η πρωτοβουλία του Corallia για τη διοργάνωση RoadShows (Οκτώβριος 2007 & Μάιος 2009) που αποσκοπούν στην προσέλκυση νέων επιστημόνων, την άντληση άμεσων ξένων επενδύσεων στη χώρα και την επιστροφή ταλαντούχου ανθρώπινου δυναμικού, αναδείχθηκε ως βέλτιστο παράδειγμα στο πλαίσιο δράσεων που υλοποιούνται από τις χώρες-μέλη της Ε.Ε. για την ενίσχυση της διεθνοποίησης των επιχειρήσεων και την αντιμετώπιση του φαινομένου "brain & wealth drain".

Βέλτιστη πρακτική σε έκδοση της Ε.Ε. "Investing in our Regions" - Ιnvesting in our Regions: Συνολικά 150 παραδείγματα συγχρηματοδοτούμενων έργων από όλη την Ευρώπη παρουσιάζονται στην τελευταία έκδοση της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειών της Ε.Ε. με τίτλο "INVESTING IN OUR REGIONS: 150 Examples of Projects co-funded by the European Regional Policy", στο πλαίσιο της οποίας περιλαμβάνεται το Corallia, ως παράδειγμα έργου στην κατηγορία "Καινοτομία" (σελ. 8-9).

Παράδειγμα για την αξιοποίηση πόρων στον «Ελληνικό Χάρτη Καινοτομίας 2010» - Σύμφωνα με τον «Ελληνικό Χάρτη Καινοτομίας 2010», το Corallia αποτέλεσε χαρακτηριστικό παράδειγμα αξιοποίησης των πόρων του Γ' ΚΠΣ, στο πλαίσιο της  δραστηριοποίησής του για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ βιομηχανίας, ερευνητικών και ακαδημαïκών φορέων στον τομέα της μικροηλεκτρονικής, για την παραγωγή και εξαγωγή ελληνικών προïόντων καινοτομίας προστιθέμενης αξίας, στην παγκόσμια αγορά υψηλής τεχνολογίας.

Αναφορά στην έκθεση του ΟΟΣΑ ως παράδειγμα για την Ελλάδα - Στην τελευταία έκθεση του ΟΟΣΑ «Επιστήμη, Τεχνολογία και Βιομηχανία: Προοπτικές 2010» γίνεται ανασκόπηση των βασικών εξελίξεων στην επιστήμη, την τεχνολογία και την καινοτομία στις χώρες μέλη του Οργανισμού και σε μερικές από τις κυρίες αναδυόμενες οικονομίες όπως η Βραζιλία, η Κίνα, η Ινδία, η Νότια Αφρική και η Ρωσία. Το Corallia παρουσιάζεται ως παράδειγμα πρωτοβουλίας ανάπτυξης clusters στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων αντίστοιχων σημαντικών πρωτοβουλιών σε χώρες-μέλη του Οργανισμού.

2009

Διάκριση στην τελική κατάταξη στα βραβεία RegioStars 2009 - Το Corallia προκρίθηκε στην τελική κατάταξη (finalists) στα βραβεία RegioStars 2009, που διοργάνωσε η Γενική Διεύθυνση Περιφερειών της Ε.Ε, στις 16/02/2009. Τα βραβεία απονέμονται σε έργα περιφερειακής ανάπτυξης που διακρίνονται για τον καινοτομικό τους χαρακτήρα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Σχετικά με τη συμμετοχή του Corallia στα RegioStars η Επίτροπος της Ε.Ε. της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειών, κα. Danuta HÜBNER, στην ομιλία της στο Ζάππειο, στις 26/02/2009 με τίτλο "Towards thirdAboutCorallia-photo005 generation of regional innovation policy" τόνισε: "Corallia, in the Attiki region, was rewarded as one of the finalists in the category 'Research, Technological Development and Innovation'. In the award ceremony that I presided, Job Cohen, the Mayor of Amsterdam and Chair of the RegioStars 2009 Jury said that the jurors had a much harder time than expected to select and pick up finalists and winners due to the quantity and quality of the candidates. Started in May 2006, Corallia the Hellenic Technology Clusters Initiative is a thriving microelectronics cluster, which is showing impressive early results. Over the last 2 years, participating companies have increased their revenues (60%) and exports (110%), while jobs almost doubled (93%) and the number of patents filed is 138% higher."

2008

 

Μία από τις 40 καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές για το 2008 - Τo Corallia Clusters Initiative διακρίθηκε ως βέλτιστη πρακτική στο σύνολο 151 συμμετοχών από όλη την Ευρώπη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Γενικής Διεύθυνσης Βιομηχανιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ανάδειξη βέλτιστων Ευρωπαϊκών πρακτικών. Το Corallia συμμετείχε, αξιολογήθηκε και διακρίθηκε ως μία από τις 40 καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές για το 2008 στον Τομέα Προτεραιότητας «Ενδυνάμωση της δυναμικής των ΜμΕ σε επίπεδο τεχνολογίας». Διαβάστε σχετικό Δελτίο Τύπου.

Καλή Πρακτική του ΕΠΑΝ-Ι - Σημαντική διάκριση αποτέλεσε η ανάδειξη δυο «καλών πρακτικών» του Corallia (best practices) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΠΑΝ-Ι):
1. η εγκαθίδρυση του Κέντρου Καινοτομίας Μικροηλεκτρονικής (μIC) στο Μαρούσι που αναδείχθηκε σημείο αναφοράς για τη Νανο/Μικροηλεκτρονική στην Ελλάδα και τόπος επαφών, συναντήσεων entrepreneurs με επενδυτές, ερευνητές και καθηγητές, και γένεσης νέων ιδεών και συνεργασιών.
2. η διοργάνωση των «Career Days» με στόχο την ένταξη ταλαντούχων νέων που αναζητούν δυναμικές επαγγελματικές προοπτικές σε καινοτόμες και ταχύτατα ανερχόμενες ελληνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας.

Οι δράσεις στο Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρύθμισης 2008-2010 - Οι δράσεις του Corallia στο mi-Cluster έχουν συμπεριληφθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας 2008-2010 καθώς και στα μέτρα που έχει λάβει η Ελλάδα για τη Στρατηγική της Λισαβόνας.

2007

Διακρίσεις για το Πρόγραμμα Επικοινωνίας του Corallia - Σημαντικό γεγονός αποτέλεσε η πανευρωπαϊκή διάκριση του προγράμματος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Corallia στη διοργάνωση των European Excellence Awards 2007, ανάμεσα σε άλλες πολύ σημαντικές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων οι εταιρείες Konica Minolta, Linden Lab, Panasonic και Sony καθώς και η κατάκτηση του ασημένιου βραβείου στα εθνικά ERMIS Awards που, επίσης, έλαβε το πρόγραμμα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων το 2007.

Διάκριση στην κατηγορία Innovation των Tech Excellence Awards 2007 - Το Corallia διακρίθηκε στα "Tech Excellence Awards 2007", του PC Magazine, μετά από μία μοναδική έρευνα σε προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας που διοργάνωσε το σημαντικό αυτό περιοδικό τεχνολογίας. Το Corallia έλαβε το "Tech Excellence Awards 2007" στην κατηγορία "Innovation".