Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2019

Μια χαρούμενη γιορτή για το προσωπικό και τους συνεργάτες

20-02-2019
ΕΚ "Αθηνά"

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το Ερευνητικό Κέντρο "Αθηνά" από τον Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντή Καθ. Γιάννη Ιωαννίδη στο κεντρικό κτήριο του Αμαρουσίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Έρευνας και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γίνουν πρωταγωνιστές σε δράσεις δημιουργικότητας, φαντασίας, επινοητικότητας και τεχνικών δεξιοτήτων. Μια κουζίνα με ανοικτά δεδομένα προσφέροντας ο καθένας τις γνώσεις του, μαθαίνοντας παράλληλα τρόπους για να δημιουργήσεις μια μοναδική και γευστική βασιλόπιτα. Tο "μαξιλάρι των ονείρων" με βοηθούς πινέλα, μαρκαδόρους και πολύ φαντασία φτιάχνοντας ένα εξατομικευμένο μαξιλάρι, γεμίζοντάς το με φυσικό καουτσούκ. Ένα τουρνουά με αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια του παρελθόντος αποκαλύπτοντας δεξιότητες αλλά και... ηλικίες με αποκαρύφωμα το ομαδικό και αγαπημένο παιχνίδι της παντομίμας βασισμένο στις κυριότερες ειδήσεις και δράσεις του ΕΚ "Αθηνά" για τη χρονιά που πέρασε.

Οι παραπάνω δραστηριότητες χάρισαν μια διαφορετική και πρωτότυπη νότα στη φετινή γιορτή. Η παρουσία και η συμμετοχή του προσωπικού και των συνεργατών έδωσαν το στίγμα για ένα όμορφο, δημιουργικό και θετικό ξεκίνημα για την καινούργια χρονιά. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Coco-Mat για την ευγενική χορηγία και τον εκπαιδευτικό όμιλο Etoile by Les Chefs για τη συνεργασία.