Πρόδρομη Ανακοίνωση: 1η Προκήρυξη Υποτροφιών ΑΡΧΙΜΗΔΗ

Υποστήριξη Υποψήφιων Διδακτόρων για τη διεξαγωγή υψηλού επιπέδου έρευνας

28-12-2022
ARCHIMEDES

Η Μονάδα «Αρχιμήδης» ενημερώνει για την επικείμενη 1η Προκήρυξη Υποτροφιών για Υποψήφιους Διδάκτορες (ΥΔ).  Σκοπός των υποτροφιών είναι η υποστήριξη ΥΔ για τη διεξαγωγή υψηλού επιπέδου έρευνας στον Αρχιμήδη μέσω της χρηματοδότησης των ΥΔ για την εκπόνηση της διδακτορικής τους διατριβής σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) στην Ελλάδα.

Η αναμενόμενη προκήρυξη εντάσσεται στο έργο «Μονάδα ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ: Έρευνα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, την Επιστήμη Δεδομένων και τους Αλγορίθμους» το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης-NextGenerationEU.

Περιεκτικός πίνακας των προσφερόμενων υποτροφιών καθώς και αναλυτική περιγραφή της κάθε θέσης θα βρίσκεται στον ιστότοπο αιτήσεων.

Οδηγίες και ημερομηνίες για τις αιτήσεις συμμετοχής θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.
  • Δείτε την ανακοίνωση για την Πρόδρομη Ανακοίνωση εδώ.
  • Για να λαμβάνετε ενημερώσεις σε σχέση με την προκήρυξη αυτή μπορείτε να εγγραφείτε στη σχετική φόρμα επικοινωνίας
  • Χρειάζεστε κάποια επιπλέον ενημέρωση; Στείλτε μας την ερώτησή σας στο liaison-archimedes@athenarc.gr
Το έργο " Μονάδα ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ: Έρευνα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, την Επιστήμη Δεδομένων και τους Αλγορίθμους με κωδικό ΟΠΣ 5154714 υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU

Ημερολόγιο εκδηλώσεων