Δικτύωση από το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΕΚ «Αθηνά» και την EY Ελλάδος

Καινοτόμες Τεχνολογίες και προοπτικές αξιοποίησης

08-12-2022
ΕΚ "Αθηνά"

Οι καινοτόμες τεχνολογίες των ερευνητικών ομάδων του ΕΚ «Αθηνά» ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία στην εκδήλωση δικτύωσης που διοργανώθηκε από το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΕΚ «Αθηνά» και την EY Ελλάδος, στις 2 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της.
 
Ερευνητικές ομάδες του ΕΚ «Αθηνά» παρουσίασαν ώριμες τεχνολογίες και τις πρακτικές τους εφαρμογές σε προκλήσεις και πραγματικά προβλήματα στους επικεφαλής τμημάτων αξιοποίησης αντίστοιχων τεχνολογιών της ΕΥ Ελλάδος.

Ο κλάδος της υγείας, το περιβάλλον, οι ψηφιακές εφαρμογές στον πολιτισμό και η γαλάζια οικονομία βρέθηκαν στο επίκεντρο και παρουσιάστηκαν αποτελέσματα εντατικής έρευνας που είναι πλέον ένα βήμα πριν την είσοδό τους στην αγορά.
 
Οι ερευνητές και ερευνήτριες του ΕΚ «Αθηνά» άκουσαν με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των στελεχών της ΕΥ για τις ανάγκες της αγοράς και των επιχειρήσεων και είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν προβληματισμούς τους με μια δυνατή ομάδα.    
 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια ενδιαφέρουσα και δημιουργική συζήτηση για τα επόμενα βήματα και τις δυνατότητες διασύνδεσης ερευνητικών αποτελεσμάτων και προϊόντων με τη βιομηχανία, με επίκεντρο την εμπορική εφαρμογή των τεχνολογιών που παρουσιάστηκαν.   
 
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

S M T W T F S
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30