2ο Open Call NEANIAS

Online ενημερωτικό σεμινάριο | 4 Νοεμβρίου 2021

29-10-2021
ΕΚ "Αθηνά"

Μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου είναι ανοικτές οι αιτήσεις  για το 2o Open Call του έργου NEANIAS. Αν διεξάγετε έρευνα σε υποθαλάσσιες, ατμοσφαιρικές ή διαστημικές θεματικές ενότητες και αναζητάτε συμβουλευτική υποστήριξη και mentoring για να εντάξετε υπηρεσίες του έργου και να ενισχύσετε τη δραστηριότητα της εταιρείας σας ή της νεοφυούς επιχείρησή σας, δηλώστε συμμετοχή και συνεργαστείτε με τους εξειδικευμένους επιστήμονες, συνεργάτες και εμπειρογνώμονες του ΝΕΑΝΙΑS.
 
Μην χάσετε στις 4 Νοεμβρίου, στις 16.00 (ώρα Ελλάδος), το διαδικτυακό σεμινάριο, όπου θα παρουσιαστεί το έργο ΝEANIAS, θα ενημερωθείτε αναλυτικά για το 2ο Open Call και θα δοθούν απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το 2o Open Call και το online webinar και για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου.
 
Το έργο ΝΕΑΝΙΑS (Καινoτόμες Υπηρεσίες για την Ανάδειξη Ατμοσφαιρικών, Υποβρύχιων και Διαστημικών Προκλήσεων στο EOSC-European Open Science Cloud) θα οδηγήσει στον από κοινού σχεδιασμό και την παροχή καινοτόμων θεματικών υπηρεσιών, που προέρχονται από υπερσύγχρονα ερευνητικά εργαλεία και πρακτικές σε τρεις βασικούς τομείς: Υποβρύχιας έρευνας, Ατμοσφαιρικής έρευνας και Διαστημικής έρευνας, με καθέναν από τους τομείς αυτούς να εμπλέκει πολυάριθμες ακαδημαϊκές και επιχειρηματικές ομάδες, ερευνητές, επαγγελματίες καθώς και κυβερνητικούς φορείς.  Οι νέες υπηρεσίες του έργου NEANIAS όχι μόνο θα καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες της κοινότητας, αλλά θα επιτρέψουν επίσης τη μετάβαση των αντίστοιχων κοινοτήτων στη φιλοσοφία του EOSC και στις αρχές της Ανοικτής Επιστήμης (Open Science).