Κοπή Βασιλόπιτας στο ΕΚ "Αθηνά" στην Ξάνθη

Συνάντηση του Προέδρου με τον Δήμαρχο Ξάνθης και την Αντιπρύτανη ΔΠΘ

04-02-2022
ΕΚ "Αθηνά"

Στο παράρτημα του ΕΚ "Αθηνά" στην Ξάνθη μετέβη ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΕΚ "Αθηνά", Γιάννης Εμίρης, για την καθιερωμένη κοπή της Bασιλόπιτας, αλλά και για να πραγματοποιήσει σημαντικές συναντήσεις, στις 2 και 3 Φεβρουαρίου 2022.

Την 1η ημέρα το πρόγραμμα περιλάμβανε μεταξύ άλλων, συνάντηση του Γ. Εμίρη, του Β.Κατσούρου, Διευθυντή ΙΕΛ, του Ν. Τσιρλιγκάνη, Διευθυντή Ερευνών, Επικεφαλής παραρτήματος ΙΕΛ Ξάνθης και του Ν. Γλάρου, Ειδικού Λειτουργικού Επιστήμονα Α’, με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μ. Τσέπελη, την κα Σ. Ψωμά, Γενική Γραμματέα Δήμου Ξάνθης, στελέχη της ΓΓΕΚ (μέσω τηλεδιάσκεψης), στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ (μέσω τηλεδιάσκεψης),  στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας και του νομικού τμήματος του Δήμου Ξάνθης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συζητήθηκε το θέμα της προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Ερευνητικού Κέντρου "Αθηνά" και του Δήμου Ξάνθης για τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης & ΕΤΕπ με σκοπό την υλοποίηση των δύο τεχνικών έργων του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά. Το πρώτο έργο αφορά στο νεοκλασικό στην παλιά πόλη και το άλλο στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στις εγκαταστάσεις μας στην Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων. 
 
Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας, στις εγκαταστάσεις μας στην Ξάνθη, όπου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξάνθης, η Γενική Γραμματέας, το διοικητικό προσωπικό, οι Ερευνητές του ΙΕΛ Ξάνθης και οι Συνεργαζόμενοι Ερευνητές.

Την επόμενη ημέρα ο κ. Εμίρης συναντήθηκε με την κα Μ. Μιχαλοπούλου, Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), στα γραφεία της Πρυτανείας στην Ξάνθη. Στη συνάντηση με την Αντιπρύτανη συζητήθηκαν η διεύρυνση της συνεργασίας των ερευνητών του ΕΚ "Αθηνά" με τους καθηγητές του ΔΠΘ, σε θέματα σχετικά με την καινοτομία, αλλά και σε θέματα που άπτονται των κοινών ερευνητικών ενδιαφερόντων των δύο φορέων.
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

S M T W T F S
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30