IOT Solutions World Congress 2017

Ολοκληρώθηκε η Ελληνική συμμετοχή για μια ακόμα χρονιά

19-10-2017
CORALLIA

Ολοκληρώθηκε για μια ακόμα χρονιά η Ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση ΙoΤ Solutions World Congress, που διοργάνωσε το mi-Cluster, το ελληνικό Silver-Labeled Cluster στον τομέα της Μικροηλεκτρονικής και Διαδικτύου των Πραγμάτων (Internet of Things - ΙοΤ) σε συνεργασία με με τον αρμόδιο εθνικό φορέα Enterprise Greece, στη Βαρκελώνη από 03 έως 05 Οκτωβρίου 2017.
 
Η ελληνική αποστολή, αποτελούμενη από τις εταιρείες Centaur Technologies, ESS, Inaccess και Yodiwo, ανακάλυψαν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις με αντικείμενο το Διαδίκτυο των Πραγμάτων. Πιο συγκεκριμένα, η ελληνική αποστολή ανέδειξε την ισχυρή δραστηριοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων σε όλη την αλυσίδα αξίας του IoT και απέσπασε σημαντική προβολή και αναγνωρισιμότητα στην ανάδειξη των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που αναπτύσσονται στη χώρα μας. Οι συμμετέχοντες δήλωσαν την ικανοποίησή τους από την ανταπόκριση των επιχειρηματιών και τις σημαντικές επαφές που πραγματοποίησαν. Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμες B2B συναντήσεις με εταιρείες του ενδιαφέροντός τους και δημιουργήθηκαν σημαντικές επαφές με προοπτικές συνεργασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ελληνικό περίπτερο ήταν τοποθετημένο σε σημαντική θέση, δίπλα σε ισχυρά ονόματα της Τεχνολογίας όπως η Vodafone, η Honeywell και η Accenture Digital.
 
Καθώς η έκθεση αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις του χώρου περισσότερες από 240 ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου και 13.000 επισκέπτες από 114 διαφορετικές χώρες παρευρέθηκαν για να μοιραστούν τις σκέψεις τους για το μέλλον και την ανάπτυξη της τεχνολογίας του ΙοΤ.
 
Η αποστολή πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Corallia, της Ένωσης Ελληνικής Βιομηχανίας Ημιαγωγών (ΕΝΕΒΗ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).